Actiuni in desfasurare

ACEASTA CAMPANIE S-A INCHEIAT

O campanie de cunoastere reciproca: 
dichisurile va afla gusturile, voi aflati in mod direct daca va plac dichisurile.


 
Late edit:

Incepand de astazi 3 iulie, pentru urmatoarele 16 zile incep un ciclu de sondaje de opinie in randul dichisitilor. Astfel, in acest timp vor rula 4 sondaje, fiecare cate 4 zile  in bordura laterala a paginii.  Participarea la acest sondaj este deschisa oricarui internaut insa doar persoanele dichisite pot intra intr-o tragere la sorti la sfarsitul celor 16 zile a castiga ... dichisuri... bineinteles!Conditii de participare

1. Inscrierea in lista de persoane dichisite,
1. Distribuirea Galeriei foto in pagina personala de Facebook, Google+ sau Twitter sau postarea in blogul personal a unui mini-banner catre Pravalia cu dichis pe durata campaniei.
2. Postarea unui mesaj in comentariile postarilor ce anunta fiecare sondaj care va contine date de identinficare ale celor ce se inscriu in aceasta campanie si metoda de share. Astfel, persoanele dichisite isi definitiveaza inscrierea in campanie, iar postarile la mai multe sondaje vor aduce mai multe sanse de castig.

 Perioada de desfasurare

Intervalul 3 iulie - 21 iulie.
Campania de votare se incheie la ora 23.59 a zilei de 19 iulie.

La sfarsiul fiecarei sesiuni de vot (4zile), cu ajutorul lui random va fi desemnat un castigator.
Premiul per sesiune va fi o bratara din margele de nisip aflata ce acea data in  magazinul Breslo sau facuta in functie de optiunea de culoare a castigatorului.
La sfarsitul campaniei toti paticipanitii la actiune vor intra intr-o extragere ce va alege 2 castigatori.
Acestia vor putea castiga cate o bratara pe o singura bucla facuta cu pietre de 6mm - jad sau ochi de tigru in functie de optiunea personala.


Premiile dichisite

La sfarsitul campaniei vor fi 6 castigatori.

Premiile puse la bataie sunt 4 bratari realizate in "stilul casei" din margele de nisip alese de castigatori dintre bratarile existente in magazinul Breslo la data tragerii la sorti sau facute in functie de gustul si dorinta castigatorilor si 2 bratari pe o singura bucla facuta cu pietre de 6mm - jad sau ochi de tigru in functie de optiunea personala.

Toate persoanele dichisite, care participa la aceasta actiune vor putea beneficia de un discout de 20% la produsele aflate in magazinul Breslo in intervalul 1 august - 1 septembrie.

3 comentarii:

 1. Deoarece experienta zilelor anterioare a dovedit o metoda de participare anevoioasa am facut niste modificari.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu nu port prea multe bijuterii, nu am rabdare sa schimb cercei, nu port nimic altceva la gat decat un lantisor si o cruciulita, in schimb sunt inebunita dupa bratari si ceasuri. Mi-as pune bratari pana la cot. Si imi plac foarte mult handmade-urile, pentru ca e suflet in ele, si preiau si eu din gandul bun si energia pozitiva a celui/celei care a lucrat cu drag lucrusorul respectiv. Te felicit, Oana si iti doresc mult succes! Si spor la bani! (sa poti sa faci mult mai multe dichisuri, linistita)- Doris

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa si eu, Oana, imi place sa admir o bijuterie sau un machiaj, dar nu prea ma simt in largul meu purtandu-le. Totul tine de confort si la mine. Imi plac lucrurile simple, dar dragute. Nu degeaba suntem aceeasi zodie, nu ? ;)
  Mult spor si succes in ceea ce faci, Oana ! Sunt foarte furmoase toate bratarile !!!

  RăspundețiȘtergere